14 beoordelingen

op

Bedrijfsfeest band

Work hard, party harder!

Tijd voor het jaarlijks bedrijfsfeest. De manier om het personeel een blijk van waardering te geven voor het harde werk en de inzet die zij tonen voor het bedrijf. Bij een top bedrijfsfeest hoort een top feestband. Rollingpiano wil er samen met alle collega’s een onvergetelijke avond van maken. Voor een succesvolle avond is interactie een belangrijk onderdeel en dat kan met onze pianoshow. Wij verzorgen flyers en pennen zodat de mensen heel de avond verzoekjes kunnen aanvragen. Dat maakt ons een echte pianoshow. U roept, wij spelen en dat al meer dan 10 jaar. Alles wat de band speelt is op verzoek van de gasten. Een coverband, met een oneindig repertoire. 

Sfeerimpressie

Image 14 Compressed

Maatwerk

Uiteraard vraagt elk bedrijfsfeest om een eigen invulling van de live muziek. Elk bedrijf is immers anders. Wij bieden daarom verschillende mogelijkheden. Er is keuze uit een 2,3,4,5 of 6-mans formatie. Daarnaast is elke bezetting te combineren met een feest dj voor maximaal 5 uur non stop muziek. Met Rollingpiano haalt u dus niet zomaar een feestband in huis. Wij werken met een professioneel geluidsbedrijf welke zorgen dat al het geluid, verlichting en instrumenten van de band volledig zijn geïnstalleerd op het gewenste moment. Op het moment dat alle gasten binnenkomen staat alles gereed voor een onvergetelijke feestavond. Middels het contactformulier of WhatsApp loopt het contact rechtstreeks met de band. De lijnen zijn daardoor kort en wij zorgen dat er verder geen omkijken is naar de band, dj en techniek. Alles tot in de puntjes verzorgen. Daar staan wij voor.

Meer dan een feestband

Natuurlijk zijn wij er als bedrijfsfeest band voor om samen met de gasten een feestje te bouwen. Maar wij kunnen meer dan dat. Wanneer er bijvoorbeeld een diner aan de avond vooraf gaat, kunnen wij ook live achtergrond muziek verzorgen. Denk aan een eerste set van de band op luistervolume of wellicht de dj die het diner van achtergrond muziek voorziet. Dit is allemaal bespreekbaar. Ook verzorgen wij altijd een extra microfoon voor het geval dat iemand graag een speech wil houden. En natuurlijk voor dat onvermijdelijke karaoke moment van die ene collega…

Pianoshow, DJ, licht & geluid: Alles geregeld

Dan is er naast de pianshow ook nog de combinatie met onze DJ voor 5 uur non-stop muziek. Daarmee kunnen wij u compleet ontzorgen met betrekking tot de invulling van de live muziek. Naast de verlichting van de band, welke standaard bij de prijzen zit inbegrepen, kunnen wij ook de verlichting in de zaal verzorgen. Zelfs een compleet verlichte dansvloer, podium of confetti shooters behoren tot de mogelijkheden. Vraag hier gerust naar bij het invullen van het contactformulier. 

Van uw bedrijfsfeest een onvergetelijke dag maken?

Referenties

Veel gestelde vragen

Kunnen wij band zelf samenstellen?

Dat kan zeker! Wij bieden een 2,3,4,5 of 6-mans formatie. Alles begint bij de pianist/zanger. Dat is het startpunt. Vanaf daar kun je uitbreiden met een drummer, saxofonist, gitarist, een extra zangeres, een percussionist, of zelfs een 2e pianist/zanger is mogelijk. Uiteraard adviseren wij bij de keuze om de perfecte feestband samen te stellen welke bij het budget en evenement past. O ja, en de combinatie met de DJ niet te vergeten natuurlijk. 5 uur non stop muziek!

Wat kost een band voor een bedrijfsfeest?

Dit hangt helemaal af van welke bezetting gewenst is. Wanneer informatie wordt aangevraagd via ons contactformulier of WhatsApp, sturen wij een PDF bestand toe met daarin de verschillende bezettingen met bijbehorende tarieven. Wij hanteren duidelijke en eerlijke prijzen zonder verassingen achteraf. Alle prijzen zijn incl. podiumverlichting, geluid en reiskosten. 

Is uitbreiding van de verlichting mogelijk?

Absoluut. Onze prijzen zijn inclusief band verlichting. Vraagt de locatie van het feest om extra verlichting, dan kunnen wij dit verzorgen en een passende offerte maken. Van bewegend licht tot sfeervol strijklicht langs de muren tot een spectaculaire verlichte dansvloer met rookmachine. Alles is mogelijk. Vraag er naar bij het invullen van ons contactformulier. 

Vraag hier snel en eenvoudig onze prijslijst op.