Bruiloft band

De leukste Pianoshow

voor jullie Trouwfeest!

De avond van jullie leven: het trouwfeest! Deze moet natuurlijk legendarisch en onvergetelijk worden. Rollingpiano heeft al op menig trouwfeest mogen spelen. Meer dan 125 inmiddels! En daar zijn wij ontzettend trots op, want als feestband op een trouwfeest mogen spelen is een enorme eer. Heel de avond jullie favoriete verzoekjes aanvragen, leuke interactie met de band, meezingen en dansen tot je er bij neer valt! Dat is wat jullie van Rollingpiano als bruiloft band mogen verwachten. Een knalfeest met onze pianoshow en jullie vrienden en familie is een gegarandeerd succes! 

0 +

Jaar ervaring

Sfeerimpressie

Bruiloft band

Vrijblijvend kennismakingsgesprek. Face-to-face of gewoon via beeldbellen!

Rollingpiano doet iets wat geen andere band doet. Wij nodigen geïnteresseerde bruidsparen altijd, geheel vrijblijvend, uit voor een persoonlijk gesprek. Waarom doen wij dit? Wanneer jullie de keuze voor een band moeten maken, moet het gevoel goed zijn. Dat vinden wij erg belangrijk en daarom denken wij dat een persoonlijke ontmoeting essentieel is en nemen we daar uitgebreid de tijd voor. Tijdens dit gesprek bespreken we op het gemak al jullie wensen, kijken we naar de invulling van de avond, de bezetting van de band die past bij jullie voorkeur en budget, eventueel een openingsdans, jullie muzieksmaak enz. Wij proberen ons helemaal aan te passen naar jullie trouwfeest en wensen. Vinden jullie het te ver rijden, of komt het voor jullie lastig uit? Dan kan het kennismakingsgesprek ook makkelijk via Zoom of Facetime. Ideaal! Neem contact met ons op, kom langs en wat ons betreft: Let’s get this party started!

Duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk

Om te kunnen besluiten of jullie langs willen komen, is het natuurlijk eerst belangrijk om te weten wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn. Jullie hebben ontzettend veel te regelen en keuzes te maken voor de trouwdag. Dat is niet makkelijk. Daarom proberen wij de keuze van de live muziek en DJ zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk te maken. Al het contact met Rollingpiano verloopt direct via één persoon van de band. Wanneer jullie informatie aanvragen via het contactformulier of via WhatsApp, worden in één overzichtelijke PDF alle mogelijkheden met bijbehorende tarieven toegestuurd. Simpel en snel! De prijzen zijn duidelijk, overzichtelijk en zonder verassingen. Jullie kunnen deze op het gemak bekijken, vergelijken en vervolgens bepalen of jullie een optie willen plaatsen en vanuit daar een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. 

5 uur non-stop muziek met onze DJ

Willen jullie een pianoshow en een DJ? Geen probleem! Wij werken al jaren met deze ideale combinatie. Hoe werkt het? De feestband en DJ wissel elkaar gedurende de avond af, waardoor er geen stiltes vallen en het trouwfeest blijft doorgaan. Bij binnenkomst van jullie gasten heeft de DJ al op luistervolume muziek op staan en zodra het feest kan losbarsten zal de DJ samen met de pianoshow de avond helemaal invullen. Zo hebben jullie (maximaal) 5 uur non-stop muziek en vallen er geen vervelende stiltes. En niet alleen bij de band kunnen jullie verzoekjes aanvragen, ook de DJ draait wat jullie willen horen!

Trouwen in 2025

Gaan jullie trouwen in 2025 en zoeken jullie nog live muziek voor het trouwfeest? Wij zouden het natuurlijk waanzinnig leuk vinden als we met onze pianoshow op jullie trouwfeest mogen spelen! De eerste boekingen voor 2025 zijn al bevestigd. Wees er op tijd bij! Vraag snel en gemakkelijk naar onze mogelijkheden en prijzen en plaats vrijblijvend een optie om zeker te zijn dat wij beschikbaar zijn op jullie datum.

Sluit jullie trouwdag af met een onvergetelijke feestavond

Recensies

Kimberly & Patrick

Trouwfeest Ouddorp

‘Wat hebben wij een top avond gehad!!! Kon niet beter en dat dankzij jullie!’

Anja & Dick

Trouwfeest Apeldoorn

‘Het was een prachtige dag en de bijdrage van Rollingpiano heeft het feest tot een prachtfeest gebracht’

Paul & Susanne

Trouwfeest Vaals

'Waar moeten we beginnen? Wij hebben echt een geweldige feestavond gehad met Rollingpiano! Het gesprek bij Rob was erg fijn. We konden op het gemak al onze wensen bespreken en de avond perfect invullen. Nergens omkijken naar en een geweldig feest gehad!'

Marscha & Marvin

Trouwfeest Rotterdam

'Wij zijn zo blij! Alle verwachtingen overtroffen. Onze avond kon echt niet meer stuk. Ook de reacties van onze vrienden en familie waren echt top. Het was precies het feest wat we van te voren bedacht hadden. Bedankt dat jullie zo veel tijd voor ons hebben genomen en geduld hebben gehad:)'

Roos & Benjamin

Trouwfeest Veghel

'Beste Rollingpiano. Wij willen jullie enorm bedanken voor een geweldige avond. Wij zijn jullie echt heel dankbaar voor de flexibele opstelling tijdens de coronatijd. Na 1,5 jaar hebben we toch de bruiloft kunnen vieren zoals we wilden. Mede dankzij jullie.'

Milou & Anne Fleur

Trouwfeest Ermelo

'Namens ons en al onze lieve vrienden familie willen wij de muzikanten enorm bedanken voor een fantastische feestavond! Rob, jij ook super bedankt voor al je tijd en het regelen van alles. We hebben enorm genoten!'

Thomas & Anouk

Trouwfeest Wassenaar

'Dank jullie wel Rollingpiano! We hebben een onvergetelijke avond gehad. Iedereen kwam met dezelfde reactie: Wat een gave band! We gaan jullie zeker aanraden in de toekomst. Nogmaals dank!'

Veel gestelde vragen

Kunnen wij vooraf komen kijken / luisteren?

Wanneer jullie vooraf willen komen kijken bij een optreden, zijn er een aantal dingen waar rekening mee moet worden gehouden. Een pianoshow is geen standaard coverband met een vaste bezetting. Wij werken met een team van meer dan 25 professionele muzikanten. Ook mogen bruidsparen zelf kiezen of ze 2,3,4,5 of 6 muzikanten wensen. Dit betekent dat de kans klein is dat, wanneer jullie komen kijken, daar precies dezelfde bezetting staat zoals jullie hem op het trouwfeest willen. Maar, in overleg en toestemming van andere bruidsparen, zijn jullie natuurlijk meer dan welkom!

Wat kost een bruiloft band?

De kosten van een bruiloft band als Rollingpiano hangt af van de bezetting. Wij bieden een 2,3,4,5 of 6-mans bezetting. Tevens is elke bezetting te combineren met DJ voor 5 uur non stop muziek. In één overzichtelijk bestand, welke wij toe kunnen sturen via het contactformulier of WhatsApp, staan alle mogelijkheden met bijbehorende tarieven. Wij hanteren eerlijke, all-in prijzen, zonder verassingen. Allemaal inclusief geluid, licht en reiskosten. Geen verassingen achteraf. Stuur ons een Whatapp en je hebt razendsnel de lijst met mogelijkheden en de prijzen! 

Kunnen wij vooraf zelf liedjes kiezen?

Uiteraard! Een pianoshow speelt live verzoekjes, maar als bruidspaar hebben jullie natuurlijk een streepje voor. Jullie mogen al een lijstje maken met jullie muziekvoorkeur en daar proberen wij dan natuurlijk iets mee te doen. Niet alleen voor de feestband is dit handig, maar ook voor onze DJ. Tijdens het kennismakingsgesprek zal dit ook zeker een onderwerp van gesprek zijn. Wij vinden het zelfs belangrijk om te weten wat jullie absoluut niet willen horen. Op deze manier krijgen wij een zo compleet mogelijk beeld van jullie muzikale wensen.  

Meer veel gestelde vragen

Hoe werkt combinatie met een DJ?

Wanneer jullie de keuze maken voor een pianoshow i.c.m. DJ, zullen de band en DJ elkaar afwisselen gedurende de avond. De DJ zorgt bij binnenkomst van de gasten al voor inloop muziek. Jullie gasten komen dan al binnen in een gezellige sfeer. Gedurende de feestavond zal er dus geen moment een stilte vallen. De band zal 3 x 45 minuten spelen en zodra een set voorbij is, begint de DJ en zal deze doorgaan in de sfeer van het feest zoals het op dat moment is. O ja, en ook de dj draait op verzoek!

Wanneer worden er extra kosten in rekening gebracht?

De prijzen die jullie ontvangen via Whatsapp, zijn all-in prijzen. Hierin zit ook verlichting, geluid en reiskosten. De enige extra kosten die wij in rekening kunnen brengen zijn wanneer jullie trouwlocatie dusdanig moeilijk bereikbaar is, dat er een extra persoon met de techniek mee moet om te helpen met laden/lossen. We spreken van moeilijk bereikbaar, wanneer er sprake is van traptreden, liften of onverharde wegen (denk aan grindpaden) waar de instrumenten, geluidsinstallatie en andere zware kisten overheen moeten. Bij het overgrote deel van de trouwlocaties in NL is dit overigens zelden het geval. 

Wij zijn met onze pianoshow altijd maximaal 3 uur voor aanvang gasten aanwezig. Voorbeeld: als jullie 2000u aanvang gasten hebben, zijn wij rond 1700u aanwezig voor opbouw. Willen jullie dat de band en techniek eerder opgebouwd staat, dan zullen wij daar ook extra kosten voor in rekening brengen. 

Wij vieren ons feest buiten! Kan dat ook?

Jazeker kan dat. Zolang jullie er voor zorgen dat de band en apparatuur helemaal overdekt en droog staat, is dat helemaal geen probleem!