20 beoordelingen

op

Over ons

Over Rollingpiano

Ontstaan uit passie

Ruim 10 jaar geleden, toen we besloten te starten met Rollingpiano, hadden wij één doel voor ogen: de gezelligste pianoshow van Nederland worden! We zijn dan ook erg trots op het resultaat en een graag geziene feestband zijn geworden. Zowel als bruiloft band als feestband op bedrijfsfeesten. Omdat wij niet zomaar een coverband wilde zijn, besloten we een interactieve pianoshow neer te zetten waarbij de gasten centraal staan. Het publiek bepaald dan ook wat de band speelt. Dit maakt elk trouwfeest of bedrijfsfeest uniek. En aan ervaring geen gebrek, want alle muzikanten die bij Rollingpiano actief zijn, zijn fulltime beroepsmuzikanten en hebben jarenlange ervaring met het spelen in een bruiloft band, feestband, coverband en begeleiding van diverse Nederlandse A-artiesten.

Samen met jullie er een onvergetelijke avond van maken is onze uitdaging. Ieder optreden is voor ons weer een feest en stralen wij het enthousiasme en de passie die wij voor livemuziek hebben, uit op jullie gasten. Dit proberen wij dan ook regelmatig vast te leggen in onze promovideos. Wij leggen de lat hoog en doen er dan ook alles aan om een succesvolle bijdrage te leveren aan jullie trouwfeest of bedrijfsfeest.

Toch ontbrak er nog iets. Wij vonden dat het nog beter kon. Iedereen moet Rollingpiano als bruiloft band of als feestband voor een bedrijfsfeest kunnen boeken. Van groot, tot klein gezelschap en voor ieder budget. Dus pasten wij ons aan, aan al die verschillende feesten. De band kan daarom als 2,3,4,5 of 6-mans bezetting geboekt worden en de samenstelling van de gewenste bezetting, kan helemaal naar jullie wens worden ingevuld. Pianist/zanger, drummer, saxofonist, trompettist, zangeres, gitarist, noem maar op. Maar daar hield het niet op. Een gemiddeld feest duurt immers toch gauw zo'n 4 á 5 uur maar als pianoshow kun je natuurlijk niet zo lang spelen. Daar bedachten wij iets op: Waarom combineren we de pianoshow niet met een feest DJ? Gedurende de avond wisselen de band en DJ elkaar af en bieden wij maximaal 5 uur non stop muziek en kunnen wij de opdrachtgever compleet ontzorgen. Wij hebben een geweldige samenwerking met een geluidsbedrijf welke alle techniek tot in de puntjes verzorgd. Voor aanvang van de gasten staan alle instrumenten en DJ booth klaar en kan het feest los barsten. Kortom, wij hebben ontzettend veel plezier in wat wij doen en zijn dan ook nog lang niet uitgespeeld!

Via het contactformulier of WhatsApp, kan er snel en gemakkelijk informatie worden aangevraagd en sturen wij in één overzichtelijk bestand alle mogelijkheden met bijbehorende prijzen toe.

Sfeerimpressie

Slide 5
Image 14 Compressed

Why Choose Us

Waarom Rollingpiano

Wij bieden een compleet pakket aan voor een eerlijke all-in prijs. Dus geen verassingen achteraf. Wanneer er via het contactformulier of via WhatsApp informatie word opgevraagd, sturen wij alle mogelijkheden met bijbehorende tarieven toe. Bekijk deze op het gemak en wanneer er interesse is, kan er dan een vrijblijvende optie worden geplaatst op de gewenste datum. Wij doen er alles aan om het contact zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. 

Diverse mogelijkheden

Voor ieder budget en van klein tot groot podium. De band is te boeken als 2,3,4,5 of 6-mans formatie. Pianist/zanger, drums, saxofoon, gitaar, zangeres, trompet, percussie, alles is mogelijk! Daarnaast is elke bezetting te combineren met een live DJ voor maximaal 5 uur non stop muziek.

Persoonlijk contact

Wij houden van korte lijnen. Daarom loopt het contact rechtstreeks met de band. Wij luisteren naar jullie wensen en geven dan een zo goed mogelijk advies. Gaan jullie trouwen? Wij nodigen bruidsparen altijd, geheel vrijblijvend, uit voor een persoonlijk gesprek.