15 beoordelingen

op

Pianoshow

Van A tot Z

Van Abba tot ZZ Top en van Andre Hazes tot Queen. Een pianoshow is niet zomaar een coverband of standaard feestband. Een pianoshow is een avond vol interactie waarbij de gasten bepalen wat de band speelt. Met Rollingpiano doen wij dit inmiddels al ruim 10 jaar. Daarmee kunnen we wel zeggen dat ons repertoire bijna onbeperkt is. Dat is wat iedere avond weer uniek en leuk maakt. Het houdt de muzikanten scherp en moeten wij er als feestband alles aan doen om up to date te blijven met de hits van nu. Door middel van de flyers en de pennen die wij verzorgen, kunnen de gasten de gehele avond verzoekjes opschrijven en bij de pianist op de piano leggen. Elk feest vraagt natuurlijk om een goede opbouw en spanningsboog. Daarom zal de pianist/zanger een selectie maken van de verzoekjes en goed kijken wat op dat moment past bij het feest.

 

Sfeerimpressie

IMG 0062

Band op maat

Wij bieden de keuze uit een 2,3,4 of 5-mans bezetting. Zo kunnen wij binnen elk budget een pianoshow aanbieden. Tevens is elke bezetting te combineren met een DJ voor maximaal 5 uur non stop muziek. En het is niet alleen zo dat de verzoekjes tijdens de pianoshow kunnen worden aangevraagd, maar ook onze DJ draait op verzoek. Dus waarom kiezen voor een pianoshow en niet voor de klassieke coverband of feestband? De band beperkt zich niet tot 1 genre en een repertoire van 40 liedjes. Onze pianoshow heeft een hoog interactie gehalte en speelt wat de gasten die specifieke avond willen horen. Benieuwd naar ons? Bekijk onze videos en krijg een goede indruk van de sfeer die Rollingpiano met zich mee brengt.

Feestband

Rollingpiano staat garant voor feest. De pianoshow met het hoogste interactie gehalte van Nederland durven wij wel te zeggen! Bij ons draait alles om de gasten. Het is jullie feest, niet ons optreden. Een feestband waarbij heel de avond verzoekjes kunnen worden aanvraagd, waarbij de gasten live mee mogen zingen en waarbij de muzikanten oprecht met plezier hun werk doen. Ook onze DJ draait in dienst van het feest en kan letterlijk elk verzoekje draaien. Of het nu een corporate event is of als bruiloft band. Samen met onze collega’s van de techniek die alles tot in de puntjes verzorgen en op tijd klaar hebben staan, willen wij er iedere keer weer een onvergetelijke avond van maken. 

Veel gestelde vragen

Kan je zelf de band samenstellen?

Jazeker kan dat. Bij ons loopt het contact rechtstreeks met via band. Zo kunnen wij direct adviseren kijken wat de wensen zijn. Een voorbeeld: Een 4-mans bezetting kan bestaan uit piano, drums, gitaar en saxofoon. Een andere mogelijkheid is piano, drums, saxofoon en zangeres. Of zelfs 2 pianisten is mogelijk. Kort om, er zijn veel mogelijkheden bij onze pianoshow en door het persoonlijk contact kunnen wij snel alle vragen beantwoorden en de beschikbaarheid doorgeven. Via het contactformulier en WhatsApp, kan gemakkelijk alle informatie worden opgevraagd.

Hoeveel ruimte heeft de band nodig?

Omdat wij veel verschillende bezettingen aanbieden, kunnen wij eigenlijk overal staan. Wanneer een locatie maar beperkt ruimte biedt en een grote feestband meestal geen optie is, is de 2 of 3-mans bezetting een geweldige uitkomst. Wij maken als bruiloft band vaker mee dat ruimte beperkt is. Dat is nooit een probleem. Wij zijn daar met onze instrumenten op ingesteld. Ook onze licht en geluidsinstallatie zijn van hoogwaardige kwaliteit en van moderne, compacte soort.

Komen jullie met eigen licht en geluid?

Rollingpiano is een pianoshow die compleet zelfvoorzienend is. Wij werken met een professioneel licht en geluidsbedrijf welke de techniek verzorgd. Zij beschikken over de beste apparatuur en zijn gespecialiseerd in het verzorgen van geluid en licht. Wanneer jullie het beste geluid willen, is een technicus onmisbaar. Hij is als eerste op locatie en zorgt er voor dat alle apparatuur, licht en instrumenten op tijd en netjes worden opgebouwd en ingesteld.