14 beoordelingen

op

Recensies

UITSTEKEND
12 recensies op
Helen Treur
Helen Treur
2024-04-15
Mijn 50e verjaardag gevierd met muziek van de Rollingpiano. Wat een topmuzikanten waren dat!! We hadden een fantastische pianist en een top drummer! Het repertoire werd afgewisseld met een geweldige DJ!. Het was een geweldig feest.
max groenen
max groenen
2024-03-21
Hele fijne partij om als boeker van evenementen mee samen te werken! Tot nu toe alleen maar tevreden klanten gehad met Rolling Piano!
Josie Jackson
Josie Jackson
2024-03-21
Waanzinnig leuke band, heel blij met hoe ze de avond feestelijk gevuld hebben!
Kayleigh van Nuland
Kayleigh van Nuland
2023-11-01
Zij hebben de muziek en dj verzorgd op ons bedrijfsfeestje. Wat een toffe band, zij maken allerlei muziek. Ook de interactie met de mensen was erg leuk dmv van de verzoekkaartjes. Zeker voor herhaling vatbaar👍🏻
Jelke van den akker
Jelke van den akker
2023-10-16
Fantastische band! We hebben heerlijk gedanst op onze bruiloft en wat een sfeer kan deze band maken! De gasten vonden het heel leuk dat er plaatjes aangevraagd konden worden en deze ook daadwerkelijk gespeeld werden. Mijn man heeft een nummer gedrumd met ze en onze ceremoniemeester een lied gezongen, hebben ze heel leuk begeleid! De communicatie vooraf was duidelijk en grondig, Rob dacht creatief met ons mee en hielp bij eventuele problemen om er een oplossing voor te zoeken. Vlak voor de grote dag nog even contact opgenomen om laatste dingen te checken. Heerlijk om mee samen te werken! Op de avond zelf is alles vlekkeloos verlopen en heeft de band gedaan wat ze beloofd hebben, het was een topfeest. Bedankt Rolling Piano!
Marieke Lage Venterink
Marieke Lage Venterink
2023-10-14
We hebben een onvergetelijke avond gehad op onze bruiloft met de Rollingpiano! Communicatie is erg fijn gegaan en alles was goed geregeld. Luisteren goed naar je wensen! Ze maken er een top feest van! Wij en onze gasten hebben mega van jullie genoten!
Daniël Romijn
Daniël Romijn
2023-10-10
Ongelofelijke goede sfeer neergezet door Rolling Piano op onze bruiloft! Band en DJ supergoed op elkaar afgestemd en ze voelen goed aan wat het publiek nodig heeft. Aanrader!!
Céline Kamsteeg
Céline Kamsteeg
2023-08-30
Rolling Piano heeft gespeeld op onze bruiloft, en dat werd één groot feest! Vanaf het begin wisten ze de sfeer heel goed neer te zetten en alle gasten gingen uit hun dak. Er werd meegezongen, gedanst, gesprongen, de leukste mashups gespeeld en zelfs nog even gekaraoke'd. Dank heren!!
debora hundt
debora hundt
2023-08-15
We hebben een onvergetelijke avond gehad op ons huwelijk. Communicatie is erg fijn en alles was goed geregeld. Luisteren naar je wensen en in 1 woord geweldig! Mensen vragen om ons heen steeds over wie de band was omdat het zo leuk was.