15 beoordelingen

op

Trouwseizoen 2023 van start!

Trouwseizoen 2023 van start!

Afgelopen weekend is voor ons het trouwseizoen van 2023 van start gegaan. Het was heerlijk om weer te mogen optreden met onze pianoshow op de eerste bruiloft van dit jaar. We kijken enorm uit naar dit seizoen, want het gaat het drukste trouwseizoen voor Rollingpiano ooit worden! Zo veel leuke bruidsparen hebben ons benaderd en zijn langs gekomen voor een kennismakingsgesprek. Daar zijn veel boekingen uit voortgekomen en zelf voor 2024 staan er al een aantal bruiloften gepland. We zijn enorm blij dat zo veel mensen vertrouwen hebben in onze pianoshow en ons graag als band op de belangrijkste dag van hun leven willen. Op dit moment zijn we achter de schermen heel hard aan het werk om onszelf te blijven verbeteren en een mooie show neer te zetten voor al deze bruidsparen. Samen met ons geluidsbedrijf zijn we aan het kijken welke verlichting het beste bij onze show past en ook krijgen we een mooi strak plaatje met onze nieuwe drumstellen en piano’s. Deze krijgen straks een super mooie uitstraling met mooie, hoogwaardige led verlichting. Helemaal feest! Ook komen er weer nieuwe verzoekjesflyers en pennen zodat alle aanwezige gasten weer volop verzoekjes aan kunnen vragen.

We zijn ook heel blij met alle kennismakingsgesprekken die we hebben gehad de afgelopen maanden. Het is voor ons ook heel prettig om kennis te maken met alle bruidsparen en samen met jullie de avond helemaal naar wens in te kunnen vullen. Er zijn een aantal bruidsparen met wie we de gesprekken hebben gehad via Teams of Zoom. Ideaal voor bruidsparen die ver weg wonen en niet zo snel onze kant op kunnen komen. Dit jaar hebben we ook de optie op onze website om contact op te nemen via Whatsapp. Jullie hebben hier echt massaal gebruik van gemaakt. Dit geeft ons de mogelijkheid om binnen enkele minuten te kunnen reageren en al onze mogelijkheden met bijbehorende prijzen toe te kunnen sturen. Zo weten jullie enorm snel wat onze prijzen zijn en of we binnen jullie budget vallen.

Afgelopen week was dus het eerste trouwfeest van 2023 met onze pianoshow in Lijnden. We kregen enorm leuke feedback van dit bruidspaar en van de locatie. Voor ons is dat echt ontzettend fijn om te horen. Als een bruidspaar helemaal blij is met ons, dan hebben wij ons doel bereikt. Wij gaan ons nu helemaal klaar maken voor de komende maanden waarin we een hoop bruiloften mogen voorzien van ons live piano entertainment. Daar kijken we enorm naar uit.

Ook zijn we nu al druk met het inplannen van de kennismakingsgesprekken voor de bruiloften van 2024. Zorg dat je op tijd een offerte aanvraagt via onze website om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op jullie trouwdatum in 2024! Wij hopen dan op nóg meer trouwfeesten te mogen spelen en er samen met jullie een top avond van te maken!