15 beoordelingen

op

Winter Bruiloft

Winter Bruiloft

Het is december! Normaal de maand van de kerstborrels en personeelsfeesten, maar dit jaar hebben wij naast deze bedrijfsfeesten ook nog 6 winterbruiloften! Hoe leuk is dat! Het officiële trouwseizoen is natuurlijk al een paar maanden geleden afgelopen, maar elk jaar
zijn er natuurlijk mensen die toch iets anders dan anders willen. Trouwen in de winter bijvoorbeeld! Wij vinden het natuurlijk te gek dat wij ook in het staartje van 2023, nog de laatste bruiloften mogen verzorgen met onze pianoshow. Het geeft toch iedere keer weer een hele bijzondere en magische sfeer als mensen hun trouwfeest vieren in de koude, maar knusse decembermaand. De liefde hangt toch al in de lucht, dus waarom dan niet gelijk trouwen! Koud zal het niet worden, want onze ervaring leert dat ook bij deze winterse trouwfeesten het dak eraf knalt. Mouwen opstropen en dansen maar! Uiteraard ontbreken de kersthits ook niet, want die zullen zeker aangevraagd worden op deze avonden. Stiekem vinden wij dat ook gewoon leuk…Inmiddels hebben de kennismakingsgesprekken met deze bruidsparen allemaal al plaatsgevonden, zijn de planning en invulling van de trouwfeesten al helemaal in kannen en kruiken en zijn we dus klaar om dit jaar knallend af te sluiten! Maar daarna zitten we zeker niet stil want voor 2024 staan ook al weer de nodige boekingen en zijn er een hoop kennismakingsgesprekken ingepland. Daar hebben we ook enorm veel zin in, want we willen volgend jaar met onze pianoshow weer zoveel mogelijk bruidsparen blij maken! Als jullie ook benieuwd zijn naar ons, stuur dan een Whatsapp via de website. Jullie krijgen snel en overzichtelijk te zien wat de mogelijkheden zijn en de bijbehorende tarieven.
Dit was alweer de laatste blog op onze website van 2023. Wij willen iedereen die met ons heeft samengewerkt, alle bedrijven, bruidsparen, boekers, weddingplanners en iedereen die we nog vergeten zijn, een hele fijne jaarwisseling wensen en een gezond en liefdevol 2024! Bedankt voor jullie vertrouwen en tot volgend jaar!